ABK Sanering Waterland BV is houder van het SCA 530 certificaat Eerland Certification onder nummer 07-C070053. Wij werken conform de richtlijnen van dit certificaat en worden daarop gecontroleerd.

SC-530-Eeland

Beeldmerk-Veilig-in-elke-Vezel-met-txt

Beeldmerk-Veilig-in-elke-Vezel-met-txt

NIWO

SC 530 certificaat 07C070053

Onze medewerkers zijn gecertificeerde DAV’s (Deskundig Asbest Verwijderaar) en doen elke 3 jaar opnieuw examen. Op elk werk hebben wij een eigen Deskundig Toezichthouder Asbestverwijdering (DTA) aanwezig. Onze materialen worden jaarlijks gekeurd conform de norm SC 530.

Veilig in elke Vezel

Wij nemen deel in Veilig in elke Vezel, een initiatief van VERAS (Vereniging voor Aannemers in de Sloop) en VVTB om de arbeidsomstandigheden in de asbest­verwijdering verder te vergroten.

Branchevereniging VVTB

Wij zijn lid van branchevereniging VVTB, de Vereniging voor Verwijdering van Toxische en gevaarlijke Bouwmaterialen. Wij nemen deel in Veilig in elke Vezel, een initiatief van VERAS (Vereniging voor Aannemers in de Sloop) en VVTB om de arbeidsomstandigheden in de asbest­verwijdering verder te vergroten.

NIWO-VIHB nummer NH517626VIXX een verplicht document om asbesthoudend materiaal te mogen vervoeren van project naar tussenopslag of direct naar de stortlocatie