ABK Sanering Waterland BV is een preferred supplier in asbestsanering voor tientallen professionele partijen. In heel westelijk Nederland. Waarom?ABK-12

 1. ABK is innovatief!
  De nieuwste apparatuur en technieken zijn bij ons direct beschikbaar. Wij investeren permanent in innovatie, vakmanschap, bijscholing en asbestkennis. Daardoor lopen we voorop in expertise en know how. Bijvoorbeeld in de nieuwste technologie voor asbest impregneren en penetreren.
 1. ABK denkt mee!
  Doordat wij praktische oplossingen voorafgaande aan de sanering en goede contacten onderhouden met inventariseerder kunnen wij in sommige situaties combinatie saneringen uitvoeren. Ook bij seriematige saneringen wordt helder gekeken naar de uitvoeringsmethode.
 1. ABK van A tot Z!
  ABK Sanering Waterland BV beheerst het complete traject rond asbestverwijdering. Van inventarisatie (inspectie), via sloopmelding, deskundige verwijdering tot en met oplevering en vrijgave bij de instanties. En indien gewenst verrichten wij ook herstelwerkzaamheden.
  Complete ontzorging – prima geregeld dus.

ABK Sanering Waterland BV is gecertificeerd volgens Certificatieschema voor de Procescertificaten Asbestverwijdering. Conform de richtlijn zijn er drie methoden van asbestsanering.

ABK Sanering Waterland BV is een bedrijf wat Maatschappelijk Verantwoord ondernemen hoog in het vaandel heeft.